Iako već poduže vrijeme ne trče za rukometnom, odnosno nogometnom loptom, bivši vrhunski sportaši Renata Hodak i Dario Šimić doživjeli su prave ovacije učenika OŠ Vladimir Nazor u Topuskom. Oduševljeni što je Lino višebojac konačno došao u njihovu školu, školarci su bivšeg Dinamovca i reprezentativca Hrvatske dočekali s pjesmom bijelo, crvena... a Renati koja je osim u RK Podravka-Vegeta više od 100 puta zabljesnula i u hrvatskoj vrsti zapjevali su Morsku vilu.

Jednako bučno skandirali su i svojim višebojcima, a medvjediću Linu su uz stotinjak crteža, plakata, transparenata, poklonili i posebne stihove. Njegovo ime našlo se ucrtano na kosi, licima, rukama, majicama, a prava Linomanija nije zaobišla ni nastavnike, pa je na kraju za najmasku nagrađena  profesorica povijesti Slađana Majstorović koja je svoju nagradu (kutiju Lino lade) odmah podijelila sa svojim sedmašima ukrašenima poput nje.

Zbog svoje kreativnosti osladili su se i učenici drugog razreda Marko Ferderbar i Diana Dragičević koji su na svojim  transparentima naslikali dolazak Lino medvjedića u Topusko, te najbolja navijačka skupina sastavljena od učenika 6a i 6b razreda.

Nagrade su završile i u rukama Patricije Butina iz osmog razreda koja je napisala najbolji rad na temu „svijet po tvom“, Adise Latić osmašice koja je bez imalo kompleksa zabila tri sedmerca iskusnoj rukometašici Renati Hodak, te  Lukasu Štimcu, učeniku petog razreda koji je uz ogromnu podršku navijača pobijedio Darija Šimića u izvođenja penala.

Na kratko sam se vratila u dane djetinjstva, opet sam osjetila onu radost pobjeđivanja i dijeljenja veselja s članovima svoje ekipe. Lino višebojac je pravo čudo, presretna sam što ste me pozvali!

Rekla je na kraju Lino višebojca Renata Hodak. S njenim mišljenjem suglasio je i član legendarne ekipe vatrenih Dario Šimić, poručivši djeci neka se što više bave sportom.

Renata i Dario uručili su pehare pobjednicima, a to su Danijel Lukić,učenik sedmog razreda koji je osvojio 140 bodova i petašica Laura Pušić sa 120 bodova.

Prisjetite se sportskog slavlja u galeriji.