Medvjedić Lino je tijekom sedme sezone Lino višebojca razveselio gotovo 14 000 osnovaca iz cijele Hrvatske, a u stranice dječjih i školskih dnevnika ispisao najljepše priče o veselju, pobjedama, druženju, fair playu, ostvarenim  snovima. Jednom dječaku omogućio je pak da svoju maštu i kreativnost obogati ulaskom u svijet kakav je samo mogao zamišljati ili vidjeti na filmovima.Igor Kunšt iz OŠ Lijepa naša Tuhelj svestrani je učenik, kojemu pisanje ide kao od šale, a upravo njegova razmišljanja o tome kako bi trebao izgledati dječji svijet osvojila su najviše simpatija stručnog žirija projekta „Lino višebojac“ i donijela mu glavnu nagradu mobitel HT i dvodnevno putovanje u Koprivnicu na Renesansni festival u organizaciji Sportskih novosti i Podravke.Kao pravi renesansni vitez Igor je u Koprivnicu mogao povesti svoj cijeli razred koji nije mogao ni zamisliti ljepši početak nove školske godine. U središtu grada dočekao ih je Lino objasnivši im da je Koprivnica ne samo grad u kojem su iznikli Vegeta, Podravka juhe i Lino dječja hrana, nego da je to grad koji se diči statusom slobodnog kraljevskog grada još od 1353. godine kada im je povelju dodijelio kralj Ludovik I Anžuvinac. U spomen na to događanje u Koprivnici se već osam godina tradicionalno održava Renesansni festival koji je Igoru i njegovim prijateljima ponudio autentične likove, običaje, okuse, glazbu i vještine iz davno minulih vremena.


 

Igor se okušao u gađanju lukom i strijelom, iskušao jela koja je pripremio kraljevski kuhar - Podravkin promotor kulinarstva Zlatko Sedlanić, uživao u praćenju viteških borbi koju su okupile članove povijesnih postrojbi iz raznih hrvatskih gradova, te Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke, Poljske, Slovačke i Italije.

„Noćni napad na Koprivnicu u kojoj je sudjelovalo nekoliko stotina vitezova, s vatrenim katapultima i gorućim strijelama bio je jako dojmljiv, dopali su mi se i gubavci koji su jako uvjerljivo glumili svoje uloge, a lakrdijaši su nas nasmijali do suza. Nikad ne ću zaboraviti što smo sve vidjeli, već imam ideje za neke nove sastavke“ - rekao je Igor Kunšt.
Simpatični osnovac primio je i povelju počasnog građanina renesansne Koprivnice, susreo se s kraljem Ludovikom I, a dio koprivničke povijesti upoznao je i u šetnji s Linom kroz Muzej prehrane, Galeriju Koprivnica i gradski muzej.