Medvjedić Lino koji je s Podravkom, Sportskim novostima i HT prokrstario Hrvatsku uzduž i poprijeko tek je u 167. školi domaćinu dobio svog službenog pomoćnika. To je sedmogodišnji Lino, bistri i nasmijani dječak koji je svima napominjao da se njegovo prezime Dorigatti obvezno piše sa dva t i koji je žarko želio pomagati medvjediću čije ime nosi. Mali Lino je već u ranu zoru gelom uredio posebnu frizuru, a onda od 10 sati u školskoj dvorani strpljivo čekao odgovor na svoju molbu. Kada mu je uručena plava majica Lino višebojca, a na lice stavljene crveno-bijele crtice i točkice on je jednostavno procvjetao.

Medvjedića je pratio u stopu, s njim  je plesao, davao petice malim višebojcima, pomagao mu u predstavljanju sportskih gostiju, a nisu ga zbunile ni TV kamere- izjave je davao kao iskusna zvijezda. Nije zastao ni pred ogromnim Dinom Rađom kojeg je zajedno s Tomislavom Ercegom uveo u dvoranu, bio je totalno cool i kada je za nagradu mogao stati na pobjedničko postolje uz nabolje višebojce Davida Iličića ( 160 bodova ) i Katju Blaić ( 150 bodova ).

“Baš mi je bilo super, htio bih doći i na finale” - rekao nam je mali Lino, izrekavši tako i želju svih učenika OŠ Trstenik. Posebice onih koji su osjetili slast pobjede na Lino višebojcu poput Stele Uvodić koja je u svom radu poželjela svijet prepun smijeha, Karla Mustapića koji je u pucanju penala nadmašio nekadašnjeg najboljeg strijelca hrvatske nogometne lige Tomislava Ercega i Lare Nakić kojoj ruka nije zadrhtala ni u  dvoboju s osvajačem dvije olimpijske medalje, svjetskim prvakom, višestrukim klupskim prvakom Europe te uspješnim NBA igračem.

Dino Rađa, jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportaša koji je i dvostruki dobitnik državne nagrade za šport "Franjo Bučar",a koji je nekada i sam sjedio u klupama OŠ Trstenik od srca je čestitao maloj Lari i poželio još mnogo višebojaca koji na najbolji način odvlače djecu s ulice i od kompjutora.

Galerija na Flickeru!