Posljednji Lino višebojac u 2019. godini održan je u Osnovnoj školi Zadarski otoci u Zadru. Gosti Lino višebojca bili su proslavljeni jedriličari braća Šime i Mihovil Fantela i bivši rukometni reprezentativac Ivan Ninčević. Šime, olimpijski, svjetski i europski pobjednik, već je dobro znani gost Lino višebojca, dok je njegovu bratu, svjetskom i europskom prvaku u jedriličarstvu, ovo prvi susret sa školskim natjecanjem koje se provodi u osnovnim školama pod pokroviteljstvom Podravke, a u suradnji sa Sportskim novostima. 

Da bi što ljepše i toplije ugostili ovakva tri vrhunska sportaša, OŠ Zadarski otoci pripremila je prigodan program dobrodošlice koji je na samom kraju začinjen najboljim radom "Svijet po tvom", koji je napisala osmašica Lucija Špralja.

Nakon uvodnog dijela programa, uslijedilo je ozbiljno odmjeravanje snaga između učenika od 5. do 8. razreda u nogometu, košarci, rukometu, atletici te skupnim igrama. Uz obaveznu podršku medvjedića Lina i njegovih sportskih prijatelja, natjecatelji su vrijedno skupljali bodove da bi došli do što boljeg rezultata. To pošlo za rukom sedmašici Zari Klarici i osmašu Đaniju Peričiću.

A kako i ne bi, kada su cijelo vrijeme imali podršku navijača s tribina, vijoreći zastavama, transparentima i navijačkim rekvizitima. I trud navijača Lino je morao nagraditi, pa je tako proglasio najbolje od njih. Nagrada za najbolje transparente pripala je 2. b razredu, a najboljim navijačima proglašena je cijela škola.