Osnovna škola Kneževi Vinogradi ugostila je Lino višebojac, onako kako to i priliči u Slavoniji. Navijači su se pretvorili u malene bećare koji su pjesmom bodrili svoje vršnjake, a natjecatelji su snagu i hrabrost pronašli u uspjesima sportskih gostiju koji su ih cijelo vrijeme poticali na što bolji rezultat.

Mlade sportske nade na teren su ispratili Lino i sportski velikani:  Robert Seligman, gimnastičarski reprezentativac Hrvatske, te Dario Prekl, mlađi seniorski prvak Hrvatske u skoku s motkom.

Pobjedu u kategoriji najboljeg literarnog rada u sklopu natječaja „Svijet po mom“ odnijela je Dunja Lukić iz 8. a razreda, a izazivači Nika Stipić iz 4. g i Ramon Petrešev iz 7. c pobijedili su goste u sportskom dvoboju.

Vesela navijačka atmosfera potpuno je obuzela Lina koji je odlučio sve navijače nagraditi ukusnom Lino ladom Gold za neumorno navijanje, dok je 3. a razred i Mattea Patakija nagradio za najbolji transparent i najbolju navijačku masku.

Pobjednici Lino višebojca u Kneževim Vinogradima bili su Martina Prugovečki iz 7. c razreda, s osvojenih 130 bodova, i Ivano Toth iz 6. a razreda, s osvojenih 160 bodova.