Susjedna Virovitičko-podravska županija ugostila je Lino višebojac u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić gdje je više od šesto učenika bodrilo svoje vršnjake natjecatelje.

Ravnatelj Ivica Tomljanović poželio je sreću natjecateljima, a Lino dodijelio nagradu Nini Rajnović iz 8. c razreda za najbolji literarni rad u sklopu natječaja „Svijet po mom“.

Sportski gosti, Hrvoje Horvat Cveba, trener RK Nexea i pomoćni trener Hrvatske rukometne reprezentacije te Sara Milčec, karatašica KK Virovitice, aktualna seniorska prvakinja Hrvatske u katama i najbolja sportašica Grada Virovitice, bili su odlični pomagači natjecateljima koji su se tjednima pripremali za Lino višebojac.

U pauzama natjecanja i publika je dobila priliku osjetiti kako je to biti na terenu i boriti se za što bolji rezultat. Izazivači Vanesa Seifert i Jan Živković, oboje iz 4. a razreda, odnijeli su pobjedu u dvoboju sa sportskim gostima te za nagradu kući ponijeli Lino Ladu Gold.

Nakon konačnog zbroja bodova proglašeni su pobjednici Lino višebojca u Virovitici – Klara Crnoja, učenica 8. razreda i Luka Knežević, učenik 5. razreda.