Vrijeme je karnevala, a Crikvenica itekako zna ugostiti Lino višebojac i pokazati sve njegove čari. Dočekao nas je grad ukrašen brojnim šarenim vrpcama te nagovijestio isto tako veseo Lino višebojac. Dvorana OŠ Zvonka Cara bila je ispunjena šarenim maskama i nestrpljivim navijačima, a sam početak natjecanja uljepšala je Antonela Frković iz 8. a razreda, pročitavši svoj nagrađeni sastavak te nam predstavivši ideju o svijetu po svom.

Sportski gosti Valter Matošević, proslavljeni rukometni golman, trener RK Zameta te osvajač dviju zlatnih olimpijskih medalja i Veron Načinović, mladi perspektivni igrač RK Zameta koji je proglašen najboljim juniorskim reprezentativcem Hrvatske, ruku pod ruku s medvjedićem Linom ispratili su natjecatelje do startnih pozicija i natjecanje je moglo početi.

Među navijačima su se najviše istaknuli Katia Milić iz 3. b i David Valković iz 3. a, koje su sportaši izazvali na dvoboj u trčanju i slobodnim udarcima u nogometu te ih nagradili ukusnim Lino proizvodima.

Nagradu za najbolju masku dobila je Područna škola Selce, a najbolji transparent izradili su učenici 1. b razreda.

Pobjednici Lino višebojca u Crikvenici bili su Anamarija Stipetić iz sedmog razreda s osvojih 170 bodova i Anton Lekaj iz šestog razreda s osvojenih 140 bodova.