Predstavnik Primorsko-goranske županije u 14. sezoni Lino višebojca bila je Osnovna škola Fran Krsto Frankopan s otoka Krka. Samo natjecanje održalo se u Područnoj školi Punat, u novoj školskoj dvorani. Bila je to prilika da se okupe učenici svih četiriju područnih škola OŠ Fran Krsto Frankopan na jednom mjestu.

U prigodnom programu domaćin se predstavio zanimljivom plesnom točkom učenica sedmih razreda. Svoj kulturni izričaj opisala je i osmašica Ana Orlić u radu „Svijet po tvom“.

Nakon uvodnih točki, Lino je predstavio i svoje sportske goste. Ovog puta bili su to prvotimci nogometnog kluba Rijeka Marko Putnik, Filip Zrilić i Niko Galešić. Dečki su svojim trudom i nogometnom spretnošću zaslužili poziv Hrvatske nogometne reprezentacije U-19.  Mladi reprezentativci bili su odličan primjer i podrška u postizanju što više koševa, golova i što boljih rezultata na Lino višebojcu.  

Priliku za izazvati nogometne zvijezde na domaćem terenu imali su i izazivači iz publike. Martina i Ian, potrudili su se iz petnih žila kako bi nadmašili svoje sportske uzore u čemu su i uspjeli. Na kraju višebojca najboljima proglašeni su petašica Leana i sedmaš Dino koji će svoju školu predstavljati u finalu sljedeće godine.