Lino višebojac svoje je putovanje u 2020. godini nastavio na domaćem terenu, u OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" u Koprivnici. Mali „Nemčići“ dočekali su ga i više nego spremni, uzbuđeno nam pričajući kako su se za taj dan pripremali skoro dva mjeseca. U dvoranu punu navijača utrčao je Lino sa sportskim gostima - rukometašicama RK Podravke Vegete Anom Debelić i Nikolinom Zadravec te nogometašima NK Slavena Belupa Karlom Lulićem i Božom Mikulićem.

U kategoriji literarnih radova „Svijet po mom“ najboljim je ocijenjen rad Karoline Điko iz 5. c razreda, koju je Lino nagradio punom vrećicom svojih proizvoda.

Nakon pozdrava ravnateljice Gordane Gazdić – Buhanec, gradonačelnika Mišela Jakšića i zamjenika župana Ratimira Ljubića, Lino višebojac mogao je početi. Natjecatelji su uzbuđeno zauzeli startne pozicije, a navijači gromoglasnim navijanjem zatresli dvoranu. Najhrabriji među njima bili su Rea Štefanić iz 3. b i Roko Šimunović iz 6. d, koji su sportske goste izazvali na dvoboj - kaznene udarce u rukometu i nogometu, te ih uvjerljivo pobijedili.

Nakon odrađenih svih disciplina i zbroja bodova, pobjednici Lino višebojca OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" bili su Dora Ferčec iz 6. d razreda, s osvojenih 150 bodova, i Petar Jagić iz 6. b, s osvojenih 140 bodova. Dvojac je to koji će „Nemčiće“ predstavljati na velikom finalu Lino višebojca krajem školske godine.