Glasnim navijanjem, rukama punim transparenata i navijačkih rekvizita, započeo je još jedan Lino višebojac. Krapinsko-zagorsku županiju predstavlja OŠ Krapinske Toplice. Veseli Lino u školu za život poveo je i svoje sportske goste Antonia Črnjevića, najboljeg košarkaša KK Zabok, direktora nacionalnih selekcija i bivšeg rukometaša Ivicu Udovičića i uvijek rado viđenog gosta na Lino višebojcu, motokrosista Nenada Šipeka.

Svoju Lino priču mali Zagorci započeli su kulturno - umjetničkim programom uz pjesmu i ples, a završili najboljim literarnim radom „Svijet po tvom“ Leona Jagića iz petog razreda.

Čim je ravnatelj Samson Štibohar zaželio dobrodošlicu svima prisutnima, sportski dio natjecanja mogao je početi. Dvanaest djevojčica i isto toliko dječaka od petog do osmog razreda borili su se za titulu najboljeg sportaša škola.

Natjecanje je bilo borbeno i napeto, jer svi su imali isti cilj, zasluženo podići sjajni pehar pod kišom šarenih konfeta. Kada su se svi rezultati zbrojili, svoje nagrade ponosno su podigli osmašica Nika Pospiš i sedmaš David Gumbas.

Za sve one kojima sport ipak ne leži kao našim pobjednicima, Lino je zadao zadatak. Napravite najbolji transparent, navijajte iz svega grla, dajte mašti na volju i napravite najljepšu masku! Transparenti  5. a i 5. b bili su odlični, maska Sare Kerep iz 6. a osvojila nas je na prvi pogled, a 7. b bio je glasniji od svih.