Ivana Kollert, odbojkašica OK Daruvar, Filip Bubnjić, odbojkaš OK Daruvar, Iva Milde, karatistica HKK Slavko Krivski Termal i Josip Benjamin Sabo, karatist HKK Slavko Krivski Termal podržali su 24 natjecatelja na Lino višebojcu u češkoj Osnovnoj školi Josip Ružička u Končanici.

Iako brojčano mala škola, sudeći po glasnom navijanju, ni puno veće škole ne bi se posramile količine decibela koji su odzvanjali školskom dvoranom za cijelo vrijeme trajanja Lino višebojca. Pjevalo se i plesalo uz program ove češke škole, a jedinih par minuta tišine osigurali su kako bi čuli stihove svoje kolegice Ane Husak iz 5.a, koja je napisala najbolji uradak na temu „Svijet po tvom“.

Da će ovo biti dominacija učenika 5.a razreda, dalo se naslutiti kako je sportsko natjecanje odmicalo, a navijanje bilo sve glasnije. Lino je nagradu za najbolji transparent dodijelio dvjema prijateljicama iz školske klupe, ponovno iz 5.a razreda, Veroniki i Antoniji.

Uz goste koji su se savršeno uklopili u užarenu navijačku atmosferu, njihove savjete i sportsko iskustvo na natjecanjima do postolja su se uspeli djevojčica i dječak kojima ide sve od ruke, od pjevanja, pisanja, plesanja pa i osvajanja najvećeg broja bodova na Lino višebojcu – Ana Husak i Luka Ulovac, pogađate, iz 5.a razreda.