Osnovci iz Slavonskog broda još slažu dojmove nakon završenog Lino višebojca u Osnovnoj školi Hugo Badalić. Bila su to, kako kažu, najljepša dva sata provedena u školi ikad! Dojmove najbolje opisuje dvorana puna razdraganih navijača, transparenata, prožeta navijačkim duhom. Ludilo je započelo pojavom medvjedića Lina koji je u času proletio cijelom dvoranom želeći pozdraviti i dati „peticu“ baš svakom navijaču.

Nakon pozdrava pedagoginje Gordane Alfeldi, učenici koji se nisu natjecali pokazali su u čemu su sve dobri i kojim se hobijima bave. Bilo je tu odličnih plesnih nastupa, a u literarnom natječaju „Svijet po tvom“ pobijedila je učenica Jelena Jelavić iz 7. b s radom „Glazbe bi bilo više, a smijeha najviše.“

Uzavreloj atmosferi 730 navijača pridonijeli su i sportski gosti: košarkašica Mihaela Lazić, kajakašica i dizačica utega Brigita Bakić te boksač Gabriel Veočić, a zadatak im je bio bodriti natjecatelje i odazvati se izazovima iz publike. Gabrijel je tako izgubio u košarci od petašice Hanne Kikić, a Mihaelu i Brigitu uvjerljivo je u nogometu pobijedio također petaš, Martin Marga.

Kako je natjecanje odmicalo navijanje je bilo sve jače, a transparenti su se vijorili visoko dvoranom. Upravo su zato svi proglašeni najboljim navijačima, a najviše se istaknuo transparent koji su zajedno izradili učenici 1. c, 1. d i 1. e te su za svoj trud nagrađeni ukusnim Kviki choco lolsima. Uz vatreno navijanje, učenici 3. c postali su ponosni vlasnici titule najbolje maske koja je svojim prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama privlačila poglede svih prisutnih.

Nakon svih odrađenih disciplina proglašeni su najbolji; pobjednici Lino višebojca OŠ Hugo Badalić su Enola Dedić iz 5. b i Anto Čalušić iz 6. c razreda, oboje sa sakupljenih 130 bodova. Stojeći visoko na postolju, ruku punih pehara i nagrada, Enola i Anto  uzbuđeno su pozdravljali navijače, učitelje, goste i Lina želeći da taj trenutak potraje što duže. Želimo im puno sreće u finalu!