Svaka čast i Osnovnoj školi Žakanje i njihovih 220 učenika zajedno s Područnom školom Kamanje koji su priredili jednu od najljepših i najtoplijih Lino priča ove sezone Lino višebojca.

Svoj kulturno-umjetnički program započeli su plesnim nastupom školskih navijačica, harmonikaškim triom i veselim recitacijama dobrodošlice Lino medvjediću i gostima, Petri Furač i Lovri Čorku, mladim gimnastičkim prvacima iz Karlovca.

Nakon što su Lino i njegova nova prijateljica Žaklina otplesali bečki valcer te čuli nagrađeni rad Dominika Klemenića, sportsko natjecanje  je i službeno počelo.

Petra i Lovro odlično su se snašli u ulogama vođa ekipa, a kao pravi pedagozi dopustili su da ih izazivači iz publike Ella Lee Sherman i Luka Novosel nadigraju u trčanju i nogometu. Malo pomalo, uz glasno navijanje došli smo do najboljih sportaša u školi, a to su osmašica Manuela Mihelić i petaš Ivan Blažina.

Vrhunski sportaši Petra i Lovro nagradili su i odlične transparente, maske i navijače. Tako je za najbolji transparent nagrađen onaj 3.c razreda pod nazivom „Linoplovci“, nagradu za najbolju masku zasluženo je osvojio Luka Mihelić aka Žaklina. Uz tako glasno navijanje i bodrenje svojih ekipa nismo mogli nego ne nagraditi cijelu školu kao najbolje navijače.