Zbor je uvježbavao pjesme, folklor koreografije, mažoretkinje nove pokrete, cijela škola bila je angažirana, svatko po svom zadatku.

U programu su uživali i sportski gosti koje je ovog puta medvjedić Lino doveo iz Športsko gimnastičkog kluba „Sokol“ iz Siska, državnog juniorskog prvaka Bornu Matića i vrhunskog trenera gimnastike Georgia Kazakova. Na kraju su podijelili i nagrade, 2. c razredu koji su imali odličan transparent u obliku kišobrana s porukom „Čekamo Lina, neka čuje kako navija Glina“, i Patriciji Jurković iz 2. a razreda koja je imala najoriginalniju masku. Naime, ona se odlučila zamaskirati u balon na vrući zrak. Super ideja!

Priliku da se okušaju u nešto drugačijem sportu od gimnastike,  Lino je odabrao  izazivače našim sportskim gostima. Sara Jurković, petašica i Ivan Muža iz sedmog razreda pokazali su kako se izvode  rukometni i nogometni penali.

Glasno navijanje i uzavrela atmosfera je najviše pogodovala pravim odlikašima, šestašici Anji Bobeti i osmašu Vladimiru Drakuliću koji su odnijeli pobjedu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Literarna skupina pisala je rad na temu Svijet po mom, Magdalena Pereković, učenica osmog razreda poručila nam je da „otvorimo svoj um i srce“ , na što joj je Lino otvorio svoju poklona punu vreću.