Danijal Ahmetović, glazbena zvijezda iz Kaknja i bivši nogometni reprezentativac U17 selekcije, pozdravio je učenike i sve nazočne pozivajući svoje male sugrađane da se bave sportom, da budu vrijedni i istrajni i da vjeruju u svoje snove. 

Više od petsto učenika ove osnovne škole u Kaknju, bodrilo je glasno svoje školske prijatelje tijekom takmičenja. Najbolji sastavak – pjesmu ”Svijet po mom”, napisala je Lamija Alajbegović iz sedmoga razreda i u pjesmi poželjela divan, miran svijet i lijek za sve bolesti. Pobjednici Lino višebojca OŠ ”15. april” škole u Kaknju su, u konkurenciji dječaka Salih Hodžić, učenik šestog razreda, a u konkurenciji djevojčica Emina Subašić, učenica osmoga razreda.

Za najboljeg i najsrčanijeg navijača jednoglasno je proglašena gošća iz OŠ ”Hamdija Kreševljaković” Medina Kadrić, a najboljim transparentom proglašen je rad učenika 3-1 razreda koji su od slova i ukrasa ispisali poruku ”Lino višebojac”. Učenici su dobili priliku izazvati nastavnika tjelesnog, Mahira Jašarspahića kojeg je na nogometnim golu "potukao" Ensad Odobašić, dok je ravnatelja Jasminka Hasagića, na rukometnom golu porazila Hana Skopljak.

Rezultati u dvije timske discipline bili su na strani svih generacija pa su u štafeti bolji bili sedmih i osmih, a potom u štafeti u otežanim uvjetima, bolji su bili učenici šestih i devetih razreda. Djevojčice iz prvih i drugih razreda bile su jače od dječaka iste generacije u potezanju konopca, uz svesrdnu potporu ravnatelja Hasagića.