Nakon dva upečatljiva nastupa recitatorske sekcije, energične koreografije ritmičke sekcije te ”Vlaških igara” u izvođenju folklorne sekcije, Anamarija Marin pročitala je svoj pobjednički sastavak na temu ”Svijet po mom”. Natjecateljski dio Lino višebojca obilježilo je neumorno navijanje i ples na tribinama, kojim su učenici svih generacija odano poticali svoje školske prijatelje tijekom natjecanja.

Pobjednik Lino višebojca OŠ ”Desanka Maksimović” škole u Prijedoru u konkurenciji dječaka, tijesnim rezultatom i dodatnim sprintom je Đorđe Pacalj, učenik osmoga razreda, a u konkurenciji djevojčica, Mia Veslinović, također učenica osmoga razreda.

Izazivači, Maksim Bojić i Nataša Janjić srčano su se borili i potukli afirmirane sportaše – Maksim je bio bolji od Danila Palalića u slobodnim bacanjima, dok je Nataša bila puno spremnija i brža u skakanju u vreći od Lucije Kimani, Zorana Radinovića i Jovice Radakovića.  Najbolji transparent Lino višebojca u Prijedoru napravili su učenici 14 razreda, a prikazali su Lino medvjedića na brežuljku, obasjanog dugom. Oni su jednoglasno proglašeni i najboljim navijačima prijedorskoga višebojca.