Biba! Bip - bip! - potrubio sam glasno ispred njene kuće.

Zašto trubiš, Lino!? - istrčala je na balkon i ljutito me pogledala - Probudit ćeš cijelo susjedstvo… A i uostalom, što radiš u tom autiću? - upitala me pomalo u čudu silazeći niz stepenice.

Krenuo sam prema Dadi pa sam pomislio kako bi bilo lijepo da i ti ideš sa mnom.

Može, ali samo ako ću ja voziti - odlučno je odgovorila.

Hmm, nisam siguran hoćeš li moći, znaš, možda je bolje da ja vozim… - pokušao sam smisliti izgovor samo kako bih ja mogao nastaviti voziti.

A da? - upitala me pomalo uvrijeđenim tonom - Znaš li ti Lino da je prvi automobil ikada vozila žena - Berta Benz? I ne samo da ga je vozila, već je i financirala njegovu izradu.

Nisam to znao… - Ali sam u tom trenutku znao da Biba neće popustiti i da joj moram dati da vozi.

E pa kada to nisi znao, sad se lijepo pomakni i pusti da ti ja pokažem kako se vozi - ponosno mi je “odbrusila” Biba.

Krenuli smo prema Dadi i moram priznati da Biba stvarno dobro vozi…

Lino, budući da ne znaš baš puno o povijesti automobila - likovala je Biba - jesi li znao da je Berta Benz na tom svom prvom putovanju bila čak i mehaničar? Da je svojom ukosnicom popravila “motornu kočiju” kako bi nastavila put?

Prije nego sam uspio odgovoriti, začulo se glasno krckanje ispod našeg auta, nešto poput hrskanja Lino Cruncha za doručak - Biba, stani brzo! Mislim da nam se pokvario auto. - rekao sam joj pomalo zabrinuto.

Stali smo pokraj puta i izašli iz automobila.

Mislim da ćeš sad i ti Biba imati priliku pokazati svoje automehaničarske vještine, baš kao Berta - rekao sam joj kroz osmijeh.

Može, ali ti za to vrijeme provjeri kad ide sljedeći autobus prema Dadi - odgovorila mi je veselo