Predvorje OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru uoči Lino višebojca pretvorilo se u pravi Linograd. Učenici su izradili veliku kućicu za omiljenog medvjedića, ispred koje su postavili likove njegovih prijatelja i šareno cvijeće i drveće, a posebno mjesto imala je Linova cura koju su prozvali Vulina. Njenu veliku maskotu okružili su stotinama plišanih medvjedića, balonima, svojim crtežima i radovima, a usto su ispekli hrpu kolača među kojima su se isticali medenjaci s likom Lino medvjedića. Takva dobrodošlica razgalila je Lino medvjedića i njegove stalne pratitelje iz Sportskih novosti, Podravke i HT-a, voditelja Lino višebojca Roberta Anića i sportske goste osvajača srebrne olimpijske medalje u veslanju  Damira Martina, odbojkašicu ŽOK Vukovar i hrvatsku reprezentativku Mateu Rajković i nogometaša vinkovačke Cibalie Mladena Bartolovića. Uzvratili su maksimalnim angažiranjem i Vukovarski višebojac odvijao se u atmosferi koju će biti teško zaboraviti.

Damir je pomagao u natjecanjima iz košarke, ogledao se s učenikom šestog razreda Josipom Magašem u slobodnim bacanjima, tješio osmaše i petaše koji su gubili u skupnim igrama. Odbojkašica Matea prihvatila se rukometa, pojašnjavala kako obraniti koji udarac, izašla na dvoboj Anamariji Foriš iz šestog razreda te zajedno s Mladenom Bartolovićem bodrila ekipu šestih i sedmih razreda koja je marljivo skupljala bodove. U toj ekipi našli su se i pobjednici - Vinko Budimir, učenik šestog razreda koji je do postolja morao doći kroz pripetavanje s vršnjakom Milanom Dželalija i Mirela Okolić koja je kod djevojčica bila najuspješnija sa 140 osvojenih bodova.

Lijepu Vukovarsku Lino priču zaokružili su Edi Vulić s toplim porukama o bezbrižnom dječjem svijetu i Ela Lazić koja je svoju nagradu za najbolju masku podijelila s prijateljicom Draganom Joka koja joj je pomogla u izradi transparenta i oslikavanju majice.