Osnovna škola Lijepa Naša u Tuhelju, koju pohađa svega 140 učenika, najmanja je škola domaćin Lino višebojca u sedmoj sezoni, ali to je nije spriječilo da priredi veliko događanje koje će se dugo pamtiti. Svaki učenik dobio je prigodu za iskazivanje svojih potencijala: neki su crtali Lino medvjediće i crvena srca kojima su ukrasili predvorje škole, drugi su izrađivali transparente, treći glumili ili plesali. A bilo je onih koji su imali i po nekoliko uloga.

Tako je, primjerice, Igor Kunšt iz osmog razreda napisao najbolji rad, točnije pjesmicu na temu "svijet po mom", a onda predvodio ekipu osmaša i petaša u višeboju.
Sara Petrinec učenica osmog razreda, najprije je pokazala svoj pjevački talent, a onda izazvala Mihaela Vukića dvostrukog juniorskog prvaka Europe u plivanju na utrku.
Mala Veronika Iveković  iz četvrtog razreda oduševila je interpretacijom kajkavske poezije da bi zatim s puno žara sudjelovala u natjecanju najmlađih višebojaca.

A svi su stalno bodrili jedni druge, zajedno s roditeljima i predškolcima koji su im se pridružili na tribinama, tako da se činilo kao da je u dvorani nekoliko stotina navijača. Upute koje je Robert Lež, omiljeni košarkaš iz Zaboka davao svojem izazivaču osmašu Mariu Barloviću uopće se u toj buci nisu čule, baš kao ni riječi zahvale učenika sedmog razreda Filipa Erdelića koji je nagrađen kao najmaska.

No nikoga to nije smetalo, glavno da je bilo veselo, da se puno pjevalo i plesalo i da su na kraju pobijedili favoriti za koje je navijala većina učenika. To su Paula Škreblin iz sedmog razreda koja je osvojila 120 bodova unatoč činjenici da njena ekipa ni u jednoj igri nije došla do pobjede i Nikola Bošnjak, učenik osmog razreda koji je na postolje stao s čak 150 bodova.

Galerija na Flickeru!