U Krašićkoj dolini kardinala nikada nije bilo toliko vike, vriska i dječje pjesme kao u četvrtak 11. travnja. No nitko se nije ljutio i sprečavao djecu u iskazivanju velikog veselja jer svi su znali da je OŠ Kardinala A. Stepinca domaćin Lino višebojca i da učenici danima žive za ovo događanje. Njihovo uzbuđenje još je naraslo kad su čuli da im medvjedić Lino u goste dovodi hrvatsku olimpijku i maratonku Lisu Stublić koja je nedavno na ciriškom maratonu istrčala novi hrvatski rekord i nogometaša Dinama Arijana Ademija. Hoćemo li se moći fotografirati s njima, dobiti njihove autograme, pitali su se osnovci koji izrazito vole sport i poput svoje ravnateljice Sandre Šarić koja je članica hrvatske atletske reprezentacije (kategorija veterani) marljivo skupljaju medalje s raznih natjecanja. 

Jasno sportski gosti ispunili su im sve želje, čak su po završetku Lino višebojca dugo i strpljivo odgovarali na brojna pitanja školske novinarske sekcije. Imali su im puno toga za reći, Lisa primjerice kako se osjeća nakon utrke u kojoj gubi po četiri kilograma, kako se priprema za Olimpijske igre u Brazilu i što treba sve napraviti da bi s drugog mjesto na europskim tablicama došla na prvo. Arijan je govorio o tome kako se kao Šibenčanin snašao u Zagrebu, što je bitno za uspjeh u Dinamu i tko mu je uzor u nogometnom svijetu. Lisa i Arijan poslužili su kao dobar primjer malim sportašima, posebice pobjednicima. To su Karlo Karačić, učenik šestog razreda(150 bodova),koji je osim u sportu uspješan i u dramskoj sekciji, te sedmašica Lana Šoštarić ( 130 bodova) koja je vrlo aktivna u Krašićkim  mažoretkinjama. 

Uz Karla i Lanu novi junaci Krašića su i Ana Marija Grgac koja je Lisu pobijedila u trčanju, Stjepan Prežgaj pokazavši da bolje izvodi penale od Ademija, Marko Burja koji je napisao najbolji rad o dječjem svijetu, te Dominik Petković koji je indijanskim bojama na licu dodao i zanimljivu kreaciju u kosi i tako osvojio nagradu za najmasku.

Medvjedić Lino sve ih je nagradio svojim slatkim paketima, a posebnu nagradu Lino pillowse dodijelio je prvom razredu koji je svojim crveno bijelim točkicama na licu i odjeći, te stalnim bodrenjem zaslužio nagradu kao najbolja navijačka skupina.

Galerija na Flickeru!