I 2019. godina je za Lino višebojac krenula na razini zahvaljujući domaćinima iz Legrada: iako tek njih nešto više od stotinjak, priredili su atmosferu za pamćenje. Po prvi puta domaćini, Legrađani su dočekali Linu i prijatelje naoružani osmjesima i navijačkim rekvizitima, a pjesma i navijanje nisu stali od početka do kraja druženja.

Nakon literarnog dijela: recitacija, pjesme i plesa te nagrađenog najboljeg literarnog uratka „Svijet po mom“, krenuo je sportsko-natjecateljski dio Lino višebojca. Kako bi bodrile višebojce, u Legrad su stigle rukometašice Podravka Vegete, prvotimke Magdalena Ećimović i Dejana Milosavljević te kapetan NK Slaven Belupo Mateas Delić. Uz pomoć pri povlačenju konopa, bodrenju tijekom pucanja na rukometni i nogometni gol, slobodnih bacanja u košarci i trčanju štafete, sportski su se gosti okušali i protiv izazivača: u rukometnom srazu Magdalene Ećimović i četvrtašica Melani pobjedu je zasluženo odnijela Melani, dok je u muškom okršaju četvrtaš Dominik bio bolji od Mateasa.  

U napetoj završnici između dvije najbolje, osmašica Tara pokazala je mirniju ruku i odnijela titulu najbolje višebojke u Legradu, a na postolju joj se pridružio Dorian, najvišebojac iz petog razreda.