Na ovotjednom višebojcu Lino je ponovno razveselio, nakon deset godina, mališane iz Križa. S petstotinjak osnovnoškolaca iz OŠ Milke Trnine družilo se i troje vrhunskih hrvača: dvojica braće, Luka i Fran Šačić, prošlogodišnji državni prvaci u hrvanju te reprezentativac u hrvanju Filip Smetko, svi članovi Hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevac.

Sa svijetom punim ljubavi, gdje bi bilo više iskrenosti, darežljivosti i prihvaćanja, sve prisutne upoznala je, na početku literarnog programa sedmašica Maria Leona. Pjesmom i plesom te navijačkim miksom, bodreni su mali višebojci koji su snage odmjerili u nogometu, rukometu, košarci, trčanju. Najbolji među njima pokazali su se sedmaš nogometaš Fabijan i šestašica odbojkašica Dora.

Prilikom bodrenja, najviše se istaknula skupina prijatelja koja je zdušno, od prve do zadnje minute podizala atmosferu i podržavala kolege natjecatelje.

A kako gosti sportaši ne bi propustili vježbanje, izazvani su na dvoboje: u okršaju ljepotice i zvijeri drugašica Katarina je pretrčala Filipa, dok je sedmaš Luka pokazao svoje rukometno umijeće i nadmudrio braću Luku i Frana.