Parola kojom nas je dočekala malena škola Hinka Juhna u Osječko-baranjskoj županiji, mjestu Podgorač. Možda malena brojem osnovaca, ali sigurno velika srcem.  Njih 310 učenika zajedno sa svojim učiteljima oduševljeno su dočekali svoje goste, rukometaše Nexea, osvajača zlatne olimpijske medalje Vedrana Zrnića i mladog reprezentativca Halila Jaganac.

Danima izrađivani crteži i plakati postavljani su na zidove i panoe škole, napravili su čak i veliki Lino dvorac u znak dobrodošlice medvjediću Linu. Ništa nije bilo teško i naporno odraditi za najuzbudljiviji dan u školskoj godini. Za ovakav trud morali smo nagraditi sve učenike škole Lino ladom, a posebno su nas razveselili Dorijan i Kristijan koji su se odlučili maskirati u medvjediće Lino.

S veseljem se pisao i literarni sastavak, Svijet koji bi bio kao umjetnička slika poželjela je i opisala Elena Grabar učenica 5 razreda.

Uz dobru atmosferu, poneki savjet gostujućih sportaša, Lana Oljača i Stefan Unfirer zasluženo su osvojili i podigli svoje pehare na pobjedničkom postolju.