Igračice odbojkaškog kluba Mladost Iva Jurišić i Dinka Kulić obogatile su svojom veselom energijom još jedan Lino višebojac. Domaćin Lino višebojca u Maču bila je istoimena škola. Odmah na ulazu dočekali su nas razdragani navijači ove male škole.

Ivi je ovo bio prvi višebojac, a Dinka nam je otkrila da joj to nije prvi susret, ona je u svojoj osnovnoj školi bila među natjecateljima. Poziv na Lino višebojac odmah ju je podsjetio na neka bezbrižna vremena.

Prije nego 24 učenika i učenica krenu u borbu po bodove u natjecanju iz rukometa, nogometa, atletike i košarke, škola se predstavila prigodnim umjetničkim programom. Svoj nastup završili su predstavljanjem najboljeg literarnog uratka Svijet po mom Laure Završki učenice 8.razreda.

Uz red pjesme, red plesa, pucanja na golove, pogađanja koša došli smo i do najboljih sportaša na školi, a to su Petra Čehulić i Dario Herceg.

Među nagrađenima našli su se i izazivačica iz publike Patricija Spevec koja u slobodno vrijeme igra nogomet što je uspješno pokazala protiv Dinke. Isto je pokazao i Patrik Mutak protiv Ive.

Slatke nagrade za najbolje navijače i transparetne osvojio je 5.a razreda, a najbolju masku zajednički su napravili učenici 4. razreda matične škole i 1. razred Područne škole Peršaves.