Domaćin Lino višebojca u Semeljcima bila je OŠ Josipa Kozarca s tristotinjak učenika. Kako bi pomogli u postizanju rezultata i davanju najboljeg od sebe, škola je ugostila uspješne sportaše iz Rukometnog kluba Nexe, Marina Šipića i Maria Tomića te članove atletskog kluba Slavonija – Žito, državne prvake u skoku s motkom, Eliju Valentić i Daria Prekla.

Svoj kulturno-umjetnički program osnovnoškolci su započeli plesnom koreografijom, tamburašima i nastupom školskog rock banda, a završili literarnim radom Blanke Barić koja je iznesla svoje viđenje svijeta po njenom.

Sportske zvijezde odlično su se snašle u novim ulogama trenera i vođa ekipa, a dobro raspoloženje nije im pokvario ni poraz od izazivača iz publike, Ene i Daria koji su ih nadigrali u rukometu i nogometu.

Malo-pomalo, uz glasno navijanje, odlučeni su najbolji sportaši u školi, a to su šestašica Iva Jukić i sedmaš Petar Komljenović.

Lino i sportski gosti nagradili su i odlične transparente, maske i navijače koje su sve redom osvojili učenici područnih škola.