I mama i tata, mlađi brat i starija sestra, pa i baka, htjela to ona naglas priznati ili ne, svi će se složiti da je zdjelica Čokolina najbolji dio dana. U onom klasičnom okusu Čokolina na kojem su stasale generacije uživamo bez puno razmišljanja. No, mi vas danas želimo upoznati s još dva Čokolina koji će, ako već nisu, brzo pronaći mjesto na vašim kuhinjskim policama.  

Čokolino Fit - 30% manje šećera

Čokolino Fit pružit će vam poznati i omiljeni okus Čokolina, ali sa smanjenim udjelom šećera. Točnije, u sebi sadrži 30% manje šećera što ga čini izvrsnim odabirom doručka ili obroka za sve koji se bave sportom i žele biti fit. Uz to, Čokolino Fit je odličan izvor vitamina i vlakana, dok će magnezij kojim je obogaćen odlično djelovati na mišiće umorne od trčanja, plivanja, bicikla ili teretane.

Čokolino Plus – sastojci za maksimalan užitak

Čokolino Plus po mnogočemu je poseban dio Čokolino obitelji. Obogaćen je zobenim pahuljicama, corn flakesom te hrskavom rižom s čokoladom i vitaminima. Sigurni smo da se pitate kakvog je okusa i sigurni smo da ćete ga probati prvom prilikom. Imajte zato na umu da je ovaj izrazito ukusni Čokolino ciljano stvoren za vaš maksimalan užitak. K tome, Čokolino Plus vam daje energiju potrebnu da se suočite s dnevnim izazovima.

Fit i Plus, kao stvoreni za učenike i studente

Učiti i studirati može biti naporno i teško, ali sve je lakše kad uz sebe imate ukusnu okrjepu kao što su Čokolino Fit i Plus. Pripremite ih s mlijekom, i to tako da ili prvo stavite mlijeko u zdjelicu pa Čokolino ili prvo Čokolino pa onda mlijeko – mi vas ne osuđujemo! – pa napravite stanku od učenja i prepustite se užitku. Uz to imamo i dobru vijest – oba proizvoda od ove godine možete pronaći ne samo na polici dječje hrane, nego i na policama žitarica za doručak.

Čokolino Fit i Čokolino Plus na policama se od kraja prošle godine nalaze u novom, redizajniranom pakiranju, no kao i inače – bitno je ono što je unutra. Zato prvom prilikom kušajte dva nova Čokolina i uživajte u bogatom okusu i smanjenom udjelu šećera.

Posjeti Čokolinologiju i reci nam kakav je tvoj idealan Čokolino!