Dragi moji prijatelji,

letošnji zimski spanec me je tako napolnil z energijo, da se mi je porodila linastična domislica. Odločil sem se, da vam pripravim drobno spomladansko presenečenje.

Najprej sem vam hotel nabrati lepe šopke cvetk, ki oznanjajo prihod  pomladi - zvončke in žafrane, pa sem se spomnil, da bi lahko oveneli na poti do vas. No, pa tudi ni lepšega, kot da se s prijatelji in starši odpraviš v pomladno ozeleneli gozd in se načudiš, kako zeloooo drugačen je odkar se je tetka zima poslovila. Toplo priporočam!

Tuhtal sem in tuhtal, pa se mi je naposled utrnila ena linastična domislica - spomladansko energijo je treba izkoristiti tako, da počneš tisto, kar imaš najraje in to za tiste, ki jih imaš najrajši. In sem se odločil, da vam dragi prijatelji v zahvalo, ker že od mladih nog všečkate moje poslastice, izdelam linastične majčke za prihajajoče sončne dni.

Upam, da vam bodo moje majčke za pridne malčke všeč in da jih boste z veseljem nosili. Še posebej me boste pa razveselili s pisemcem ali risbico vaše sanjske majčke ali spomladanskega sprehoda v gozdu.

Lino majčke ni težko dobiti.

Izpolni kupon s podatki (kupon se nahaja na dnu strani) in priloži medvedke, izrezane iz embalaže Lino izdelkov v skupni teži 2 kg. Kupon s podatki najdeš tudi na nagradnih letakih v najbližji prodajalni.

Izpolnjen kupon s priloženimi medvedki pošlji do konca meseca maja na moj naslov:

LINO, p.p. 462, 1001 Ljubljana

in po pošti te bom razveselili s prikupno LINO majčko:) 

 

En veeelik spomladanski pozdrav prek širnih dobrav od vašega LINOTA

Nagradna igra traja do 31.5.2012.