Za sve ljubitelje mirisnih šumskih jagodica Lada je osmislila Lino proizvode novog okusa. Lino Crunch žitarice okusa šumska jagoda, Lino šumska jagoda drink te voda Lino Studena s okusom šumske jagode, u trgovinama su dostupni kao posebno izdanje Lino proizvoda samo do isteka zaliha.

Žitarice Lino Crunch jagoda, osim posebnog okusa šumske jagode, sadrže i 8 važnih vitamina, željezo te kalcij. Za dodatnu zabavu Lada je na pakiranju Crunch žitarica osmislila pravu vilinsku krunu i naočale, a u samoj kutiji nalaze se i zabavne naljepnice za nokte. Igraj se, postani i ti šumska vila, izreži svoju jagodastu vilinsku krunu i naočale.

Lino šumska jagoda drink su instant mrvice koje će tvojem mlijeku podariti posebnu, ružičastu boju, a zahvaljujući odličnom okusu poslužit će ti kao inspiracija za pripremu originalnog milkshakea, te raznih omiljenih toplih i hladnih napitaka. Možeš ga koristiti i kao posip na palačinkama, grisu, Čokolinu i ostalim slasticama. Ovaj instant napitak izvor je kalcija i vitamina D za djecu, ali i za odrasle.

Za osvježenje u vrućim ljetnim danima tu je i voda Lino Studena, blagog okusa šumske jagode.

Mmm, sve miriše na malene šumske jagodice. Požuri i potraži nove Lino proizvode, sigurno će ti se svidjeti!