Dječji vrtić Kolibri u zagrebačkoj Dubravi ovog je tjedna zasjao novim, vedrim bojama, u dvorištu su postavljene nove sprave za igranje s antistresnim podlogama, igraonice su ispunjene novim rekvizitima, a obnovljene su i ograde. Rezultat je to akcije „Pružimo im vrtić kakav zaslužuju“ koju je pokrenuo Večernji list, a svesrdno poduprli Podravka, Ina, Chromos boje i lakovi, Hypo-Alpe-Adria banka, Kova, DIP Karlovac, Konzum, Usluga Pakrac, Stribor te Grad Zagreb.

Predstavnici svih sudionika projekta okupili su se 11. rujna u vrtiću, kako bi zajedno s djecom i zaposlenicima vrtića proslavili njegov uspješni završetak. Pridružili su im se mađioničar Luka Vidović, Crveni nosovi i medvjedić Lino pa je cijelim vrtićom odjekivao smijeh i iskreno dječje veselje.



Medvjedić Lino je za sve mališane osigurao Lino ladu za doručak, u posebnom Lino kutiću priredio im je igraonicu u kojoj se crtalo, plesalo i pjevalo, a nije mu bilo teško obići ni sve skupine kako bi podijelio slatke poklone.
„Ja bih da mi Lino dođe svaki dan“ - rekao je petogodišnji Mateo koji je stalno grlio medvjedića i koji je najbolje znao stihove Lino pjesmice. Kad su mu Podravkaši, koji su pratili Lina, obećali da će organizirati njegov ponovni dolazak, na dječakovu licu je zablistao najveći osmijeh na svijetu. Osmijeh koji tako dobro pristaje Podravkinom srcu.