Otad oni uspješno grade svoje sportske karijere, Dario je postao međunarodno priznati košarkaš, u međuvremenu je i gostovao na Lino višebojcu, a na Antu, odličnog odbojkaša u rodnom Šibeniku, red je došao u matičnoj školi Vidici.

U povratku u školske klupe pratili su ga košarkaš Roko Badžin i nogometaš Ante Živković, pa su tako šibenski osnovci imali priliku za druženje s omiljenim gradskim sportašima. To su najbolje iskoristili izazivači iz publike Lea Relja i Duje Šupe koji su svoje uzore natjerali na ogled u sportovima kojima se inače ne bave, pa je odbojkaš Ante zaigrao nogomet, a Badžin i Živković postali su rukometaši.

Rukomet je odlučio i pobjednicu šibenskog Lino višebojca. To je Mia Vukšić koja je u pripetavanju pobijedila Saru Juraga koja je poput nje osvojila 130 bodova. Radost pobjede osjetio je i Andrej Ivan Tabula koji je najavio da će se ozbiljno pripremiti za veliko finale 20. i 21. svibnja u Koprivnici. Trenutak slave doživjela je i Paola Šupe čiji je opis svijeta po mjeri djeteta nagrađen kao najbolji.