Lino Nutri Balance spreman je u svega par pokreta, odnosno, u nula minuta. Idealan je proizvod za potrebe modernoga čovjeka, onoga koji živi užurbanim životom i koji traži brz, ali izbalansiran obrok.

Dolazi u dvije varijante. Nutri Balance Chia obogaćen je vitaminom C i B kompleksom sa žitaricama cjelovitih zrna, corn flakesom i chia sjemenkama, dok je Nutri Balance Oats kombinacija žitarica cjelovitog zrna čija su baza zob, instant pahuljice i hrskava, ekstrudirana riža, uz dodatak vitamina B skupine i kalcija.

Uz ove proizvode moguće je postići balans sreće i ljepote, ali i vitalnosti i izdržljivosti, a što bolje povezuje sve ove osobine od plesa!

Ako ste pratili objave na Lino društvenim mrežama, primijetili ste kako je upravo ples središnja tema ovih ukusnih proizvoda. A kako bi vam omogućio dodatno uživanje u njima, Lino je pripremio nagradni natječaj na svojoj Facebook stranici u kojem možeš osvojiti 10 paketa Lino Nutri Balancea.

Sve što trebaš prepoznati je o kojem se plesu radi i poredati korake kako bi činili smislenu cjelinu. Ne zaboravi iste korake pokušati i uvježbati!

Nagradni natječaj traje od 18. do 24. srpnja.

Dodatne informacije o Lino Nutri Balance proizvodima potražite ovdje.

Preuzmi sadržaje