Starije generacije uživale su u Kokovim književnim pustolovinama, a danas pratimo glavnog junaka i njegove prijatelje kako rješava zagonetke na velikom ekranu.
Jesu li Koko i prijatelji dorasli novom zadatku i je li rješenje strašnije no što su pretpostavili i tko je zapravo Zagonetni dječak, zanimalo je Lina pa je, zajedno sa 700-tinjak znatiželjnih gledatelja svih uzrasta, pogledao premijeru drugog filma o Koku i prijateljima.
Zagonetni dječak je drugi film ("Koko i duhovi", 2011.) iz planirane serije od četiri detektivska nastavka s junakom Kokom.Napeta priča otkrivanja identiteta smještena je u nostalgične osamdesete. Atmosfera filma, scenografija i kostimografija osigurali su odraslim gledateljima uspješan povratak u djetinjstvo.

Zainteresirani posjetitelji mogli su se fotografirati s Linom i sa sobom odmah ponijeti fotografiju u Lino okviru. Fotografiju s medvjedićem poželjeli su i glavni glumci u filmu Antonio Parač, koji utjelovio lik Koka, Karlo Maloča, Vanja Markovinović, Toma Budanko i Filip Ružić.

Za još ugodniju atmosferu i uživanje u uzbudljivom filmu na sjedištima kino dvorane posjetitelje su dočekali Lino pillowsi i Studenac s okusom (limun-grejp). Po završetku filma, protagonisti i posjetitelji  dojmove su razmijenili na koktel druženju. Podravkini promotori kulinarstva za njih su pripremali maštovite moktele (bezalkoholne koktele) sa Studencem i Studena vodom u kojima su uživali i djeca i odrasli.