U školi su izuzetno ponosni što su među prvima u Hrvatskoj prepoznali vrijednost ovog projekta i bili mu domaćini u prvoj sezoni te što je baš iz njihove sredine potekla jedna od pobjednica literarnog natječaja „Svijet po tvom“, Kristina Skroče. Na račun svoje pobjede, cijeli je razred mogla povesti na Renesansni festival u Koprivnicu, a ponovnu priliku za uživanje u čaroliji Lino višebojca učenici ove škole dočekali su s veseljem znajući da im omiljeni medvjedić u goste dovodi posebne goste.

Majice Lino višebojca obukli su legendarni košarkaš Josip Pino Đerđa koji je između ostalog osvojio dva svjetska srebra, osvajač olimpijske bronce u košarci Ivan Sunara, izbornik U-19 nogometne reprezentacije Ferdo Milin s kojim su se mladi hrvatski nogometaši plasirali na Europsko prvenstvo i najbolji hrvatski bacač kugle Stipe Žunić koji se plasirao na XXXI. Olimpijske igre.

Ugledni sportaši bili su velika inspiracija višebojcima pa je na kraju čak petoro njih imalo isti broj bodova i moralo u dodatno razigravanje. Dora Gashi bila je uspješnija od Hane Rožić, a Luka Lovre Klarica je nadmašio Jakova Dujića i Ivu Čelića. Trenutke slave doživjeli su i izazivači iz publike Lucia Nejašmić kojoj je prilikom pucanja penala i patika poletjela u zrak, te Eric Fratucanov koji je dokazao da se grad košarke ne mora bojati za svoju budućnost. Posebne pohvale zaslužio je 2e razred čiji su učenici spjevali veselu Lino pjesmu, naslikali maštovite transparente i najglasnije navijali.