Koliko je Lino na klizaljkama vješt kad su u pitanju hokej, curling i sinkronizirano klizanje saznaj na cjelodnevnom turniru u hokeju na ledu u subotu, 2. ožujka na sisačkom klizalištu Zibel.

Dan ćemo započeti uz žitarice s mlijekom: Lino pillowsima punjenim Lino ladom i Lino ladom milik. Za ugrijavanje natjecatelja i posjetitelja tu su Podravka čajevi novih voćnih okusa.

„Hockey Day for Hockey Hall“ počinje u 8 sati turnirom male i velike škole u hokeju na ledu u kojoj će spretnost i vještinu igranja pakom odmjeriti 200-tinjak djece iz zagrebačkih i sisačkih klubova hokeja na ledu.

Lino će uklizati i pomoći natjecateljima u dijelu programa "Lino zimske igre"  koji počinje oko 10 sati. Natjecanje u vještinama na ledu sastoji se od tri discipline: brzog klizanja, vođenja paka i preciznog pucanja. Sportski gosti - pomagači su Marko Lovrenčić, kapetan hrvatske hokejaške reprezentacije i Robert Kristan, golman  KHL Medveščaka te još dva igrača iz EBEL-a.

U popodnevnom dijelu programa, koji počinje u 15.30 sati slijedi bogati hokejaško-glazbeni program i revijalne utakmice.

Od 10 do 12 sati svi koji na Podravkinom štandu predoče račune* na kojima je vidljiva kupnja najmanje 2 kg bilo kojih Lino proizvoda moći će ih zamijeniti za Lino plišanog medvjedića.

*ne priznaju se R-1 računi