Europsko prvenstvo u nogometu EURO 2012 nam je pred vratima i polako se pripremamo za najbolju nogometnu zabavu. Lino se pridružuje pripremama i svaki dan vježba svoju spretnost s loptom, ali i veselo, glasno navijanje.

Motiviran veselom navijačkom atmosferom i sportskim duhom koji će nas sve preplaviti tijekom prvenstva, Lino je za male i velike Linoljupce pripremio super i cool iznenađenje. Promotivnu posudu čija unutrašnjost krije dvije kutijice Lino Čokolina 200g i paketić EUROMANIA 2012 sličica.

Unesite duh nogometne atmosfere u svoje domove i razveselite svoje najdraže ovim super zanimljivim promotivnim pakiranjem. Lino promotivna posuda je idealna za čuvanje Čokolina, ali i ostalih Lino proizvoda. Ona zadržava svježinu i čuva proizvod od vlage, praktična je za spremanje i svakodnevno korištenje u pripremi hranjivih i finih obroka za cijelu obitelj.                                                                                                                        

Pratite nogometno prvenstvo, sakupljajte EUROMANIA sličice, zasladite se uz super fine Lino proizvode uz koje ćete biti spremni za najbolje navijanje ikad!