Većina ljudi, pokazuju istraživanja, za doručak jede žitarice. Kad se tome pridoda sve veća osviještenost potrebe konzumiranja zdrave hrane, nutritivno bogate i izbalansirane, superfood sastojci i supernamirnice nameću se kao logičan izbor. Također, s užurbanim načinom života, funkcionalna hrana jedan je od zahtjeva modernog čovjeka: hrana koja zadovoljava potrebe na brz i efikasan, a ujedno i zdrav način.

S dugom tradicijom i prepoznatljivošću kvalitete dječje hrane, prepoznajući trendove, Lino je dublje zakoračio u kategoriju žitarica za doručak i odgovorio na sve zahtjeve i potrebe modernog čovjeka kad je u pitanju prehrana. Tako je nastao spoj dehidriranih pahuljica, dobro poznatih u kategoriji dječje hrane, crunchy žitarica i superfood sastojaka chie i zobi pod nazivom Lino Nutri Balance.

Lino Nutri Balance dolazi u dvije varijante: Lino Nutri Balance CHIA i Lino Nutri Balance OATS. Savršeno izbalansirani sastojci omogućuju bogat obrok gotov u trenu: miješaju se s vodom i odmah su spremni za konzumaciju. Nutri Balance CHIA lagan je, dobro izbalansiran obrok obogaćen vitaminom C i B kompleksom sa žitaricama cjelovitih zrna, cornflakesom i chia sjemenkama. Nutri Balance OATS kombinacija je žitarica cjelovitog zrna čija je baza zob, instant pahuljice i hrskava, ekstrudirana riža uz dodatak vitamina B skupine i kalcija.

Nova linija Lino proizvoda ima sve što je potrebno za balans vitalnosti i izdržljivosti čime pridonosi balansu sreće i ljepote svakog tko ih proba jer, nakon probe, novi omiljeni doručak je zagarantiran.