„Jeste li mi kupili sladoled?“, pitanje je koje smo nebrojeno puta, još kao klinci, postavili roditeljima kada bi se vratili s posla ili kupovine. Naravno, neki od vas i sami često čujete slično, ako ne i isto. Na sreću svih strana, stigla je pomoć koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dobro poznati okus u drugačijem obliku

Lino Ladu Duo do sada smo jeli samo na palačinkama, kruhu ili žlicom izravno iz teglice, no sada ćemo to raditi i sa štapića. Ne, ne tražimo od vas da uronite komadić drva u teglice, već da otiđete do najbliže Ledo škrinje i ulovite Lino Lada sladoled!

Inovacija na tržištu

Dobro poznati spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa preliven je na štapić i dodatno obogaćen dvostrukim mekanim preljevom od nougata i mliječne čokolade koji se topi u ustima, a ujedno predstavlja i inovaciju na tržištu.

Topliji dani već su stigli, a dugo ljeto tek je pred nama. Kušajte novi sladoled na tržištu i ne dajte da vas visoki skokovi žive na termometru onemoguće u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Novi proizvod nastao u suradnji Podravke i Leda vaše će misli odvesti u neke ljepše krajeve, a fotelju iz dnevnog boravka barem na tren zamijeniti ležaljkom na nekoj bajkovitoj plaži.