Lino Lada Gold ponovno je zasjala. Na ovogodišnjem međunarodnom ocjenjivanju kvalitete Superior Taste Award, najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu, Goldica je maksimalnom ocjenom, tri STA zvjezdice, nagrađena i treći puta zaredom, što je rezultiralo i prestižnom kristalnom nagradom.

Lino Lada Gold lansirana je 2018. godine unutar bogate Lino kategorije proizvoda. Bogatstvom lješnjaka, okusom i teksturom, zlatnim  imenom  i  dizajnom  u kratkom periodu osvojila je domaće tržište kremnih namaza i potukla jaku konkurenciju u ovom segmentu, oduševivši pritom potrošače diljem svijeta. U prilog tome govore i maksimalne ocjene na Superior Taste Award ocjenjivanju tri godine zaredom, kao i Zlatna košarica 2019. za proizvod godine u Hrvatskoj.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini preko dvjesto članova iz više od dvadeset zemalja. Prestižne nagrade dodjeljuju se onim proizvodima koji uspješno prođu blind test koji provodi žiri sastavljen od vrsnih svjetskih chefova i sommeliera, pri čemu osobitu važnost pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.