U periodu od četvrtog do šestog mjeseca života beba stječe vještine koje su do prije samo par mjeseci izgledale nedostižne. Radoznalost, sposobnost gutanja hrane veće gustoće te postavljanje u polusjedeći položaj, signaliziraju da je vrijeme za novu avanturu – dohranu.

Lino gotove kašice po mjeri su potreba vaše bebe: lako probavljive, bez umjetnih sladila, konzervansa, boja i aroma. Bebe će uživati u bogatom rasponu ukusa: od onih voćnih koji dolaze u 9 raznovrsnih okusa, do voćno-žitnih kombinacija ili voćnih kašica sa sirom. 

Vas će, pak, veseliti što su Lino kašice praktičan obrok i izvan kuće te štede dragocjeno vrijeme, a ujedno su zdrav odabir za vaše dijete. Zbog obilja pažljivo uzgojenog i obrađenog voća idealan su odabir za početak dohrane i uvođenje novih okusa.

 

Lino voćne kašice

Lino voćne kašice, s visokim udjelom voća kontroliranog porijekla i kvalitete, možete pronaći u čak devet privlačnih i raznovrsnih okusa:

Lino jabuka

Lino marelica

Lino kruška

Lino breskva

Lino banana

Lino jabuka i šljiva

Lino jabuka banana

Lino breskva u jabuci s komadićima breskve

Lino jabuka i kruška

 

Lino voćno-žitne kašice

Lino voćno-žitne kašice nastale su iz visoko kvalitetnih i pomno odabranih sastojaka, a ne sadrže gluten te su dostupne u dva okusa:

Lino jabuka i keks bez glutena

Lino voće s rižom

 

Lino voćne kašice sa sirom

Probiotičke kulture blagotvorno djeluju na dječji organizam, a ove ukusne voćne kašice sadrže visoki udio sira te ne sadrže gluten. Prirodno su slatkog i nježnog, djeci privlačnog okusa:

Lino marelica s jabukom i sirom

Lino banana s jabukom i sirom