Odrastanje je ludo, zabavno i bezbrižno, a da bi tome bilo tako, od neizmjerne važnosti je doručak i uzimanje potrebnih hranjivih tvari koje omogućavaju pravilan razvoj organizma. Od važnosti, gotovo koliko i dječja mašta :)

Budi maštovit i kreativan i uživaj u slasnom Lino svijetu. Ujutro čim ustaneš zagrabi u tanjur s najfinijim hrskavim jastučićima od žitarica i s potpuno novim, ljetnim okusom -  Lino pillows kokos. 

Za desert tu su uvijek palačinke sa najboljim Lino ladama na svijetu. Uživajte u valovima slasnih okusa koji se skrivaju u spoju mlijeka, lješnjaka i kakaa čak i onako najjednostavnije sa žlicom Lino lade “au naturel”, a za marendu iz džepa neka ti uvijek iskaču praktične, hrskave i slasne Lino Vafelade. 

Kad narasteš budi što želiš! 

Dok si tako u jednom  trenutku neustrašivi gusar i moreplovac, već drugoga stremiš da postaneš oceanograf, astronaut i filmska zvijezda, da napišeš najluđu kompjutorsku igricu ikad ili smisliš neki novi Facebook koji te lansira u samu orbitu kul stvari. Ili, zašto ne, sviraš u mega popularnom bendu, a svi u školi misle da si nemoguće kul :)

I kako bi te stvari radio, kada ne bi bio snažan? A pogodi iz čega se dobiva snaga i energija? Naravno, iz hrane. Pridodaš li tome fantastičan okus i ludu akciju koju Lino proizvodi nude, te da se od nje dobro raste, jasno je da je Lino prijateljstvo ono koje dugo traje!