Gdje god kliknete na internetu i društvenim mrežama, šanse su da ćete naići na objavu o Lino ladi kokos. I prije nego će se naći na policama, nova Lino lada zaludila je sve ljubitelje slatkog.  

"Ovo kruha ne bude vidjelo", "Zadnja na polici, previsoko za curicu ispred mene, nema sreće", "Nakon mjeseci traženja i iščekivanja napokon je u mojim rukama! 3,2,1… papaj!", "Najbolja je kad se jede žlicom". Ako ste posljednjih tjedana pogledali Instagram, Twitter ili Facebook, velike su šanse da ste naišli na jednu od ovakvih objava.

Nova Lino lada kokos zaludila je ljubitelje slatkog i prije nego se pojavila na policama. Oni koji su je prvi iskušali pa svoje oduševljenje podijelili putem društvenih mreža, nisu se "dobro proveli". "Gdje da dođem sa žlicom?", "Zašto ti imaš više sreće u životu od nas ostalih?", "Gdje je tu pravda, izvoli dođi ovdje i podijeli", neki su od komentara onih koji će Lino ladu probati tek u narednim danima.

Najbolja je kad se jede žlicom    

Lino lada kokos osvaja na prvo kušanje. Puna mlijeka uz dodatak lješnjaka i kokosovog brašna, bezglutenska je kombinacija idealna za ljetni desert. Možete uživati u njoj na palačinkama, na kruhu, u kremi za kolače ili onako kako je presudio internet – slobodnim stilom, na žlicu!

Ako se nakon 10 dana uživanja u Lino ladi kokos na žlicu, zaželite drugačije kombinacije, možda bi je mogli isprobati kao dio kolača i slastica. Pripremite hladnu kokos fantaziju, kokos roladu bez pečenja ili sladoled kokos s borovnicama. Prepustite se mašti i obogatite okus nekog vlastitog recepta kokosom.

Za kraj, uključite se s nama u jednu neobičnu potragu. Uspijete li na internetu pronaći fotografiju neotvorene Lino lade kokos, čestitamo. Pronašli ste osobe snažnih karaktera koji su fotkali prije nego su je otvorili i počeli se častiti!