Do 19.2. svi posjetitelji će imati priliku doživjeti davno izgubljeni svijet u njegovoj pravoj veličini. Postavka Svijet dinosaura je na potpuno otvorenom prostoru i sadrži 52 eksponata, od kojih je svaki rekonstruiran po posljednjim naučnim otkrićima njemačkog Paleontološkog istraživačkog centra, a pod strogim nadzorom Paleontološkog muzeja iz Hanovera. Pored svakog eksponata može se naći tabla sa svim informacijama o određenoj vrsti te na taj način i naučiti nešto o ovim fascinantnim stanovnicima Zemlje.

Kako bi posjet ovoj izložbi bio još ugodniji i zabavniji, Lino je pripremio i slatka iznenađenja. Svake srijede i petka od 11 do 15 sati, posjetitelji će moći kušati Lino pillows i Lino crunch te se ugrijati finim Podravka čajevima. Vikendom će svi mališani moći pokazati što su sve naučili na izložbi i biti nagrađeni za svoje znanje. Posjetite Lino štand i sudjelujte u Lino kvizu!

" Drago nam je da je Sarajevo domaćin nesvakidašnje i vrlo zanimljive izložbe koja će posjetiteljima pružiti uvid u davno izgubljeni svijet dinosaura. Vjerujemo da će svi oni koji posjete Pionirsku dolinu tijekom izložbe istinski uživati u ovim nevjerovatnim eksponatima životinja koji će ih svojom prirodnom veličinom provesti kroz još uvijek neistraženi svijet prošlosti. Mi smo se rado odazvali da se uključimo u ovaj projekt gdje ćemo kroz prigodne degustacije naših proizvoda posjetiteljima učiniti ugodnijim boravak na izložbi, zagrijati ih toplim Podravka čajem, a za najmlađe smo pripremili druženje s Lino medvjedićem uz  Lino kviz sa prigodnim nagradama." Istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.